Trädgårdsskötsel

När våren smyger fram är det dags för trädgårdsskötsel mm, en god idé är att se över vad behovet är.

  • Vi vänder oss till både till företag. Organisationer, Föreningar och Villaägare, vi håller oss för det mesta i Norrort men vi brukar säga mellan upplands bro och upplands Väsby till dem närliggande kommunerna till centrala Stockholm. Vi har kontor i Järfälla och Danderyd. Men vi säger att vi utgår från vårt huvudkontor i Järfälla.
  • Vi sköter trädgårdsservice till våra kunder i nästan hela Stockholm. Från Upplands bro och Upplands Väsby till Nacka, Tyresö och Huddinge.
  • Vi utför bland annat. Beskäring, omplantering av rabatter, plantering av träd och buskar, gräsklippning, mm, ni har önskemål, vi utanför dem.

Varför Det är bra med Trädgårdsskötsel är för att underhålla ens mark/trädgård för att tex inte få växter, plantor samt buskar och träd att må dåligt och råka döda dem samt att det är fint med en fin trädgård därför ska man låta oss göra er trädgårdsskötsel. I och med detta är våra Trädgårdsmästare specialister på Trädgårdsskötsel.

Villkor av Serviceavtal

Vi utför trädgårdsskötseln utifrån era specifika instruktioner.

Årsavtal – Utöver trädgårdsskötseln enligt ovan ingår även vinterunderhåll av området. Vi kan göra årsavtal för Trädgårdsskötsel till både företag, privatpersoner och bostadsrättföreningar. Tveka inte på att höra av dig för en kostnadsfri offert för din trädgårdsskötsel.