Trädfallning

Privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar.

Vi på 21 multiservice AB utför trädfällning i hela Stockholm och har utbildade trädfällare. Inget träd är för stort eller för svårt. Vi är certifierade trädfällare och väl utbildade att ta ner avancerade träd som är svåråtkomligt eller ligger känsligt till nära en byggnad. Är det för riskabelt att ta ner trädet helt så utför vi sektionsfällning. Med det menas att vi tar ner trädet bit för bit. Vi tar inga risker. När du anlitar oss för trädfällning kan du sova gott.

Vi fäller träd i Hela Stockholm men för det mesta i Järfälla, upplands Väsby och upplands bro. Vi utgår från Järfälla där vi har huvudkontor men vi har kontor också i Danderyd.

Varför är det viktigt med trädfällning?

Jo ibland har man träd som växer farligt som tex över hus eller nära byggnader och då är det viktigt att utföra en trädfällning av en trädfällare för att inte riskera några skador på fastigheter eller personer. Vi utför trädfällning för både företag, bostadsrättföreningar och privatpersoner. Glöm inte heller att som privat person när du beställer en trädfällning av våra trädfällare så har du också 50% rabatt på arbetskostnaden pga. Rutavdrag.

Så ifall du bor i Stockholm eller Järfälla, Upplands Väsby eller Upplands Bro så tveka inte på att höra av dig för att få en kostnadsfri offert för din trädfällning så kommer en av våra trädfällare och kollar gärna på trädet innan du får en offert.

När vi jobbar är vi noga med för- och efterarbetet.

Planering, trädfällning och bortforsling. Vi lämnar inga spår efter oss. Vill ni behålla vedet så travar vi upp det på lämplig plats och skär upp i storlekar ni vill ha ifall det önskas.