Golvslipning

Golvslipning återställer och förnyar

Att slipa golv i stället för att lägga nytt är ett smart sätt att förnya rummet utan att behöva byta ut de befintliga golven därför kan det vara bra med en golvslipning. Med golvslipning kan man få bort fula repor, ytskador eller solblekning och därmed återskapa den ursprungliga snygga golvytan samtidigt som man kan passa på att skifta färg.

När du utför en golvslipning också så blir hela rummet och ytan som ny igen, därför ska du inte tveka på att höra av dig till oss om du önskar en offert för golvslipning.

Vi slipar golv i Hela Stockholm men för det mesta i Järfälla, upplands Väsby och upplands bro. Vi utgår från Järfälla där vi har huvudkontor men vi har kontor också i Danderyd.

Ett vackert golv är grunden som hela heminredningen vilar på. Men tidens tand sätter tydliga spår på alla golv. Golvytor slits ner av naturliga orsaker. I de flesta fall går det att behandla, men tids nog krävs det att man slipar ner ytan för att få bort de värsta skavankerna och lyfta golvet till nyskick.

Fördelar med en golvslipning

Det positiva är att massiva trägolv kan slipas ner och bli som nya igen, faktum är att även svåra punktskador kan lagas i många fall. Dilemmat är att det är svårt att göra själv och få det att bli snyggt. Med oss går arbetet fort och minimerar besvär, beroende på miljö kan vi i vissa fall utföra en golvslipning dammfritt. Vi föredrar att ni tar bort alla möbler innan vi påbörjar en golvslipning. Ifall ni inte kan göra detta så kan vi personal hjälpa till med detta innan dem påbörjar er golvslipning.

  • Besiktning av golven och genomgång av material
  • Diskussion om era önskemål om resultat
  • Tidsuppskattning och offert
  • Slipning
  • Eventuell behandling

Om du vill reparera ditt golv?

trägolv och parkettslipning, trappslipning, lackering / vax / olja trägolv och parkettläggning reparation av trägolv

Så ifall du bor i Stockholm eller Järfälla, Upplands Väsby eller Upplands Bro så tveka inte på att höra av dig för att få en kostnadsfri offert för din golvslipning så kommer en av våra golvslipare och kollar gärna på golvet innan du får en offert.